SANJA: Ako neko želi dopisivanje i upoznavanje neka mi se javi na +38…

Pozdrav svima,

Moje ime je Sanja, i pišem vam s nadom u srce i osmijehom na licu. U svojih 43 godine, osjećam se kao da sam na prekretnici života, spremna otvoriti novo poglavlje i pronaći srodnu dušu koja će hodati uz mene kroz život.

Moja duša žudi za povezanošću, za nekim s kim ću moći dijeliti svoje snove, strahove i radosti. Tražim osobu koja će me razumjeti bez riječi, koja će me podržati u teškim vremenima i koja će slaviti sa mnom u dobrim trenucima.

Uz 43 godine života dolazi i mudrost koja se stječe kroz životna iskustva. Naučila sam cijeniti male stvari, volim šetnje prirodom, mirne večeri kod kuće uz dobru knjigu ili film, ali isto tako uživam u putovanjima i istraživanju novih mjesta i kultura.

Život je putovanje puno preokreta i neočekivanih događaja, ali vjerujem da uvijek postoji mjesta za ljubav i sreću. Tražim nekoga tko dijeli istu viziju, tko je spreman na zajednički životni put ispunjen ljubavlju, poštovanjem i podrškom.

Dakle, ako si osoba koja cijeni duboke veze i iskrenost, koja je spremna otvoriti svoje srce i dijeliti svoj život s drugom osobom, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti što budućnost donosi.

S ljubavlju, Sanja

16 thoughts on “SANJA: Ako neko želi dopisivanje i upoznavanje neka mi se javi na +38…


Odgovori

0