SUZANA: Imam 50 godina, razvedena sam, treba mi paznje

Ja sam Suzana, žena koja u svojih 50 godina ponovno otkriva sebe i traži svoje mjesto pod suncem. Nakon životnih izazova i razvoda, shvatila sam koliko je važno naučiti voljeti i cijeniti samu sebe.

Ponekad, u trci svakodnevice, zaboravimo staviti sebe na prvo mjesto. No, sada sam odlučna u tome da pronađem vlastitu sreću i zadovoljstvo. Tražim pažnju, ali ne samo izvana, već i unutar sebe – pažnju koja će me podsjetiti na moju snagu, ljepotu i vrijednost.

Moj razvod me naučio mnogo toga, ali najvažnije od svega – naučio me koliko je važno imati vlastitu podršku i ljubav. Sada sam spremna otvoriti svoje srce novim mogućnostima i dozvoliti sebi da budem sretna.

Sa svojih 50 godina, osjećam se kao da sam na početku novog poglavlja u svom životu. Volim sebe više nego ikad prije, cijenim svaki dan i svaki trenutak koji mi život pruža. Ali isto tako, želim podijeliti tu ljubav i sreću s nekim posebnim.

Tražim partnera koji će mi pružiti podršku i pažnju, koji će cijeniti svaku fazu mog života i biti uz mene u dobrim i lošim trenucima. Netko tko će me razumjeti i prihvatiti onakvu kakva jesam, sa svim mojim vrlinama i manama.

Dakle, ako si spreman pružiti mi pažnju koju zaslužujem i dijeliti sa mnom radosti života, rado bih te upoznala. Neka naša sreća bude udvostručena kada se naši putevi spoje i zajedno istražimo sve što nam život donosi.

S ljubavlju, Suzana

14 thoughts on “SUZANA: Imam 50 godina, razvedena sam, treba mi paznje


Odgovori

0