SUZANA: 52 GODINE, AKO SI ZA UPOZNAVANJE POSALJI MI PORUKU NA KONTAKT +38..

Pozdrav svima,

Ja sam Suzana, žena koja u svojih 52 godine nosi s tobom priče i snove, ali i žudi za zagrljajem koji će grijeti moje usamljene noći. Možda izvana izgledam kao da sam snažna i samostalna, ali u stvarnosti, svako jutro pijem svoju kavu sama i svake večeri legnem u krevet usamljena, čekajući toplinu koju samo ljubav može donijeti.

Moje godine su me naučile da cijenim male trenutke sreće i topline. Volim jednostavne radosti života, poput šetnje ujutro dok svijet još spava, ili slušanja omiljene glazbe dok promatram zalazak sunca. Ali istovremeno, osjećam prazninu koja dolazi s nedostatkom nekoga posebnog s kim bih mogla dijeliti te trenutke.

Kroz godine sam stekla mnogo iskustva, ali mi ništa ne znači ako nemam nekoga s kim bih mogla podijeliti radost i tugu života. Tražim partnera koji će biti moj oslonac i podrška, netko tko će me zagrliti ujutro kad pijem svoju kavu i nasmijati se sreći naših zajedničkih trenutaka.

Možda zvučim kao osoba koja je slomljena, ali u stvarnosti, ja sam samo žena koja još uvijek vjeruje u ljubav i nadu da negdje postoji netko poseban za mene. Osoba koja će me voljeti onakvu kakva jesam, s svim mojim vrlinama i manama.

Dakle, ako si spreman zagrijati moje usamljene noći i dijeliti jutra uz kavu sa mnom, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti put prema sreći i ljubavi.

S ljubavlju, Suzana

26 thoughts on “SUZANA: 52 GODINE, AKO SI ZA UPOZNAVANJE POSALJI MI PORUKU NA KONTAKT +38..


Odgovori

0