SANDRA: Imam 49 godina, razvedena sam i usamljena vec 4 godine

Pozdrav svima,

Ja sam Sandra, 49-godišnja žena koja traži mir i ljubav u svom životu. Kroz godine sam stekla mudrost i spremna sam otvoriti svoje srce nekome posebnom s kim mogu dijeliti radosti i izazove života.

Iznad svega, volim jednostavnost i autentičnost u svemu što radim. Uživam u tišini jutra dok pijem svoju prvu šalicu kave, promatrajući kako sunce izlazi iznad horizonta. Ali istovremeno, žudim za toplinom nečijeg zagrljaja i osjećajem povezanosti koji samo ljubav može donijeti.

Mnogi hvale moj izgled, rekli bi da izgledam lijepo za svoje godine. No, istina je da su prava ljepota i sreća duboko ukorijenjeni u unutrašnjosti. Iako sam razvedena već pet godina, moj prethodni brak trajao je 20 godina, obilježen ljubomorom mog bivšeg supruga. Ta iskustva su me naučila važnosti samopouzdanja i samostalnosti.

Iako sam prošla kroz razvod, vjerujem da je prava ljubav moguća u svakom trenutku. Tražim partnera koji cijeni jednostavnost života i tko će mi biti podrška i oslonac u svim životnim situacijama. Osobu s kojom ću dijeliti svoje snove i stvarati nove uspomene.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav može odvesti.

S ljubavlju, Sandra

2 thoughts on “SANDRA: Imam 49 godina, razvedena sam i usamljena vec 4 godine

  • Aleksandar Milin

    Zdravo lepa damo,za pocetak da razmenimo kontakt pa da se upoznamo.

  • Lazar

    Pozdrav Sandra,.
    Lijepo izgledas..
    Javi se za ozbiljnu vezu.
    Pozdrav iz Italije


Odgovori

0