Upoznajte me: Ja sam Bojana Petrović

Zdravo svima! Ja sam Bojana Petrović, 36-godišnja učiteljica engleskog jezika, specijalizovana za online nastavu. Razvedena sam i majka dvoje divne dece. Moja strast je podučavanje i uživam u svakodnevnim interakcijama sa učenicima iz celog sveta.

Moj rad kao online učiteljica

Radim kao online učiteljica engleskog jezika, što mi omogućava da se povežem sa učenicima različitih uzrasta i iz različitih kultura. Svaki čas je nova prilika za učenje i razmenu znanja. Trudim se da moji časovi budu interaktivni, zanimljivi i prilagođeni potrebama svakog učenika. Moja misija je da pomognem drugima da savladaju engleski jezik i da steknu samopouzdanje u komunikaciji.

Život nakon razvoda

Razvedena sam i majka dvoje dece, što me je naučilo mnogo o snazi, ljubavi i hrabrosti. Uživam u svakom trenutku provedenom sa svojom decom, ali takođe cenim vreme koje posvećujem sebi. Radim na tome da budem najbolja verzija sebe, kako u profesionalnom, tako i u ličnom životu.

Zašto Djavolica.com?

U slobodno vreme volim da se opuštam i upoznajem nove ljude na Djavolica.com. Ova platforma mi omogućava da se povežem sa interesantnim osobama, razmenjujem iskustva i sklapam nova prijateljstva. Djavolica.com je mesto gde mogu da budem svoja, da se opustim i uživam u razgovorima bez pritiska.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite da mi se pridružite na Djavolica.com, možete očekivati iskrene i zanimljive razgovore. Volim da diskutujem o različitim temama – od učenja jezika i kulturnih razlika do životnih izazova i lepota svakodnevnog života. Uvek sam otvorena za nova poznanstva i verujem da svaki novi susret može doneti nešto posebno i inspirativno.

Dakle, ako tražite nekoga ko je strastven u vezi sa svojim poslom, voli da se smeje, razgovara i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam da čujem vašu priču!

S ljubavlju, Bojana Petrović


Odgovori

0