MAJA: Imam 37 godina, izgubila sam muza pre 7 godina, spremna da krenem napred

Zdravo svima! Ja sam Maja, 37-godišnja žena koja je prošla kroz mnogo toga u životu. Izgubila sam muža u mladim godinama, ali sada sam spremna da krenem napred i otvorim svoje srce za nova poznanstva i ljubav.

Moj put kroz život

Gubitak muža bio je jedan od najtežih trenutaka u mom životu. Prošla sam kroz period tuge i bola, ali sam uz podršku porodice i prijatelja uspela da pronađem snagu da nastavim dalje. Danas sam zahvalna na svakoj lekciji koju sam naučila i svakom iskustvu koje me je oblikovalo u osobu kakva sam sada.

Zašto sada tražim nekog posebnog?

Prošlo je dovoljno vremena i osećam da sam spremna da ponovo pružim šansu ljubavi. Verujem da život donosi mnoge izazove, ali i predivne trenutke, i želim da ih podelim sa nekim ko razume vrednost iskrene veze. Verujem da su drugi životni putevi otvoreni za mene i jedva čekam da vidim gde će me odvesti.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer mi omogućava da se povežem sa ljudima koji su u potrazi za istim stvarima kao i ja – iskrenost, razumevanje i ljubav. Na ovoj platformi mogu da budem svoja, da se opustim i upoznam ljude bez pritiska. Djavolica.com mi pruža sigurnost i udobnost da istražujem nove veze i prijateljstva.

Šta možete očekivati od mene?

Ako se odlučite da mi se pridružite na Djavolica.com, možete očekivati iskrenu i otvorenu komunikaciju. Volim da pričam o životu, iskustvima, nadama i snovima. Cenim iskrenost i verujem u duboke, smislene razgovore. Uvek sam spremna za nova poznanstva i verujem da svaka osoba koju upoznam može doneti nešto posebno i dragoceno u moj život.

Dakle, ako tražite nekoga ko je prošao kroz životne izazove, ali je zadržao veru u ljubav i sreću, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam da čujem vašu priču!

S ljubavlju, Maja

DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0