ALMA: Imam 40 godina, radim kao stjuardesa, razvedena sam

Zdravo svima! Ja sam Alma, imam 40 godina i radim kao stjuardesa. Moj posao mi omogućava da putujem svijetom, upoznajem različite kulture i ljude. Iako uživam u svom poslu, sada sam spremna pronaći nekoga posebnog s kim ću dijeliti svoje životne avanture i radosti.

Moj rad kao stjuardesa

Radim kao stjuardesa već više od 15 godina i obožavam svaki trenutak proveden u zraku. Moj posao je dinamičan, uzbudljiv i ispunjen novim iskustvima. Uživam u susretima s ljudima iz različitih dijelova svijeta i pružanju najbolje moguće usluge putnicima. Svaki let donosi nešto novo, a svaki grad ima svoju priču koju volim otkrivati.

Ljubav prema putovanjima

Jedna od najvećih prednosti mog posla je mogućnost putovanja. Volim istraživati nova mjesta, kušati različite kuhinje i upoznavati nove kulture. Svako putovanje me obogaćuje i pruža mi priliku da rastem kao osoba. Ipak, nakon svih avantura, najviše cijenim mirne trenutke koje provodim kod kuće, uživajući u jednostavnim stvarima.

Zašto tražim nekoga posebnog?

Nakon mnogo godina posvećenih karijeri, osjećam da je pravo vrijeme da pronađem nekoga s kim ću dijeliti život. Tražim partnera koji je otvoren, iskren i spreman za ozbiljnu vezu. Vjerujem da je ljubav najljepša kad se dijeli i želim pronaći nekoga tko će biti moj suputnik u svim budućim avanturama.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer mi omogućava da upoznam ljude sličnih interesa i vrijednosti. Ova platforma mi pruža priliku da se povežem s osobama koje su također u potrazi za ozbiljnom vezom. Na Djavolica.com mogu otvoreno razgovarati, upoznavati nove ljude i možda pronaći onu pravu osobu za mene.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite pridružiti mi se na Djavolica.com, možete očekivati iskrenost, otvorenost i puno smijeha. Volim razgovarati o putovanjima, različitim kulturama i životu općenito. Cijenim duboke razgovore i vjerujem da svako novo poznanstvo može donijeti nešto posebno i inspirativno. Radujem se prilici da podijelim svoje priče i čujem vaše.

Dakle, ako tražite nekoga tko je posvećen, voli putovanja i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam čuti vašu priču!

S ljubavlju, Alma



DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0