LJILJANA: Imam 53 godine, razvedena sam i usamljena, treba mi paznje

Zdravo svima! Ja sam Ljiljana, imam 53 godine i živim u malom gradu gdje svi poznaju svakoga. Nakon razvoda, osjećala sam se usamljeno i zaboravljeno, ali sada sam spremna da promijenim svoj život i pronađem nekoga tko će me voljeti i razumjeti.

O Meni

Ja sam energična i strastvena žena koja voli život. Uživate ću u dugim šetnjama prirodom, čitanju dobrih knjiga i eksperimentiranju u kuhinji. Volim da plešem i pjevam, čak i kad sam sama kod kuće. Prijatelji me opisuju kao toplu, brižnu i veselu osobu koja uvijek zna kako podići raspoloženje.

Potraga za Pažnjom i Ljubavlju

Nakon razvoda, dugo sam bila posvećena sebi i svojim hobijima. Međutim, shvatila sam da mi nedostaje pažnja i ljubav posebne osobe. Nedostaju mi sitni trenuci nježnosti i zajedničkog smijeha. Želim nekoga s kim mogu dijeliti svoje svakodnevne radosti i tuge.

Prvi Koraci u Svijet Upoznavanja

Kada sam se prvi put prijavila na www.djavolica.com, bila sam pomalo skeptična. Mislila sam da su online upoznavanja samo za mlađe generacije. Ali ubrzo sam shvatila da je Đavolica savršeno mjesto za ljude mojih godina koji traže pravu i ozbiljnu vezu.

Pronalaženje Prave Osobe

S obzirom na to da volim prirodu i umjetnost, tražim partnera koji dijeli iste interese. Nekoga tko uživa u dugim razgovorima uz čašu vina, voli istraživati nova mjesta i cijeni male, ali značajne trenutke u životu. Bitno mi je da je osoba iskrena, brižna i otvorena za nova iskustva.

ći svoju srodnu dušu, kao što se i ja nadam pronaći svoju.


Odgovori

0