TIJANA: Muz me prevario i sada mu se svetim istom merom, javi mi se za upoznavanje

Zdravo svima, ja sam Tijana, imam 40 godina i želim da podelim svoju priču s vama. Nakon godina provedenih u braku, saznala sam da me muž vara. Bilo je to kao udarac u stomak, bolno i neočekivano. Ali umesto da padnem u očajanje, odlučila sam da uzmem stvari u svoje ruke i osvetim mu se na najbolji mogući način – vraćanjem udarca i pronalaženjem novih ljubavnika.

Prva stvar koju sam uradila bila je da se registrujem na www.djavolica.com. Ovaj sajt je pravo mesto za žene poput mene, koje traže uzbuđenje i žele da upoznaju nove ljude. Bilo je osvežavajuće videti koliko muškaraca je zainteresovano za mene, i koliko lako mogu da se upustim u avanture koje sam oduvek želela. Na početku sam bila malo nesigurna, ali ubrzo sam shvatila da nemam čega da se plašim. Počela sam da izlazim na sastanke, da upoznajem divne muškarce i da uživam u pažnji koju dobijam.

Svaki novi susret bio je poput adrenalinske injekcije – nešto što sam dugo priželjkivala, a nisam imala hrabrosti da priznam. Moj muž nije ni svestan šta se dešava. Dok on misli da patim i tugujem kod kuće, ja uživam u svom novom životu. Svaki put kada se vratim sa sastanka, osećam se snažnije i zadovoljnije. Njegova izdaja mi je otvorila oči i pokazala mi koliko vredim. I sada, kada mu se osvetim na ovaj način, osećam se moćno i neustrašivo.

Možda zvuči neverovatno, ali kroz ove avanture sam pronašla i nekog posebnog. Nije bilo lako otvoriti se ponovo nakon izdaje, ali ovaj novi muškarac me podseća da su prave veze zasnovane na poštovanju i poverenju. Nismo još ništa ozbiljno, ali uživam u svakom trenutku provedenom s njim. I dalje tražim ljubavnike preko www.djavolica.com i ne nameravam da stanem.

Ako ste i vi doživeli izdaju, nemojte se povući u sebe. Uzmite stvari u svoje ruke i pronađite način da se osvetite, ali i da ponovo pronađete sreću. Ja sam svoju sreću pronašla na www.djavolica.com, i ne nameravam da stanem. Život je prekratak da bismo ga proveli tugujući zbog onih koji nas ne zaslužuju. Iskoristite svaku priliku da budete srećni – ja svakako hoću.

Tijana


Odgovori

0