LENA: Zivim i radim u Njemackoj, imam 42 godine i neudata sam

Zdravo svima, ja sam Lena, imam 42 godine i živim i radim u Nemačkoj. Preseljenje u ovu zemlju bio je veliki korak u mom životu, pun izazova i novih iskustava. Iako sam se dobro prilagodila novom okruženju, još uvek tražim nekog posebnog s kim bih mogla da podelim svoj život.

Nemačka je prelepa zemlja koja mi je pružila mnogo mogućnosti za profesionalni i lični rast. Uživam u svom poslu, ali često se osećam usamljeno u ovom velikom gradu. Želim da upoznam nekog ko deli slične vrednosti i ko je spreman na iskrenu i ozbiljnu vezu.

Volim da provodim slobodno vreme istražujući nove gradove, šetajući prirodom i uživajući u kulturnim događajima. Takođe, strastvena sam kuvarica i volim da spremam specijalitete iz različitih kuhinja. Sanjam o tome da pronađem nekog s kim ću moći da podelim ove strasti i ko će ceniti male, ali značajne trenutke u životu.

Ako ste i vi u potrazi za nekim ko je iskren, pouzdan i spreman da se posveti vezi, volela bih da se upoznamo. Verujem da prava ljubav ne poznaje granice i da svako zaslužuje priliku za sreću. Život je prekratak da bismo ga proveli sami, i najlepši trenuci su oni koje delimo s nekim posebnim.

Lena

DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0