DUNJA: 57 godina, udovica, trazim nekog za ostatak zivota

Zovem se Dunja, imam 57 godina i nekad sam bila glumica. Gluma je bila moj zivot godinama, ali nakon sto sam se povukla iz tog sveta, naucila sam da postoji mnogo vise od toga. U proteklih nekoliko decenija sam se posvetila porodici, deci, i sebi. Medjutim, pre devet godina izgubila sam muza, i od tada mi zivot izgleda potpuno drugacije.

Taj gubitak je bio tezak, promenio je mnoge stvari. Osecala sam se izgubljeno neko vreme, ali sam s vremenom naucila da ponovo nadjem radost u sitnicama. Vreme provedeno sa prijateljima, duga setnja u prirodi, citanje dobre knjige – sve to je pocelo da mi znaci mnogo vise.

Sad, kad su deca odrasla i krenula svojim putem, moj zivot je mirniji, ali istovremeno osecam da imam mnogo da ponudim i jos puno toga da dozivim. Polako otkrivam da zivot u sestoj deceniji nije kraj, vec pocetak novog poglavlja. Iako mi muz jako nedostaje, shvatila sam da nije kasno za nove pocetke, pa cak ni za ljubav.

Otvorena sam za upoznavanje novih ljudi, ne samo u smislu romanticne ljubavi, vec i prijateljstava. Verujem da svi mi zasluzujemo nekog s kim mozemo da podelimo zivotne radosti i izazove, bez obzira na godine.

Zivot je nepredvidiv, ali u tom njegovom neizvesnom toku, uvek postoji sansa za srecu, koliko god ona bila jednostavna i svakodnevna. I ja sam spremna za te nove prilike.

DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0