MARIJA: Imam 50 godina, razvedena sam i trazim nekog za druzenje i dopisivanje

Zovem se Marija, imam 50 godina i vec neko vreme sam razvedena. Posle razvoda, zivot mi se dosta promenio, ali jedno je sigurno – nisam izgubila zelju za druzenjem i upoznavanjem novih ljudi. Iako mi brak nije uspeo, verujem da su prijateljstvo, razgovori i bliskost i dalje nesto sto svi mi zasluzujemo, bez obzira na godine ili zivotne okolnosti.

Nije uvek lako pronaci nekog s kim mozes da podelis svakodnevne misli, smeh i trenutke opustanja. Ipak, verujem da ima puno ljudi poput mene – onih koji su mozda prosli kroz slicne zivotne faze, a sada jednostavno zele da nadju nekog s kim bi mogli da se dopisuju, druže i eventualno, ako se desi, upoznaju dublje.

Nisam u potrazi za nekim velikim i dramaticnim promenama. Zelim da upoznam nekog ko voli da razgovara, deli misli, iskustva i svakodnevne situacije. Volela bih da to krene spontano, bez pritiska – kao prijateljstvo koje moze da se razvija s vremenom. Ko zna, mozda iz tog druzenja i dopisivanja nastane nesto vise, ali ne zurim nigde.

Zivot u pedesetim je mirniji, ali ne znaci da je dosadan. Otvorena sam za nove ljude, nova iskustva i razgovore koji mogu da donesu radost i osvezenje u svakodnevnicu. Ako si neko ko je, poput mene, u potrazi za iskrenim druzenjem i zelis da podelis deo svog vremena i misli, mozda bismo se mogli lepo sloziti.

DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0