MAJA: Radim kao medicinska sestra, zainteresovana za postenog muskarca, kontaktiraj me na +38*********

Pozdrav svima! Ja sam Maja, imam 32 godine i radim kao medicinska sestra. Živim dinamičan život, ispunjen brigom za pacijente, ali i ljubavlju prema jogi i planinarenju. Nakon godina posvećenih poslu, sada sam spremna pronaći ljubav.

Moj Život i Interesi

Kao medicinska sestra, moj posao je stresan i zahtjevan, ali me ispunjava. Slobodno vrijeme provodim u prirodi, planinareći ili praktikujući jogu. Volim čitati knjige i istraživati nove recepte u kuhinji. Prijatelji me opisuju kao brižnu i strpljivu osobu.

Spremnost za Ljubav

Iako volim svoj posao i hobije, shvatila sam da mi nedostaje ljubav i bliskost. Prijatelji su mi preporučili www.djavolica.com kao sjajan način da upoznam nove ljude. Želim upoznati nekoga ko dijeli moje strasti i traži ozbiljnu vezu.

Prvi Sastanak

S velikim uzbuđenjem, dogovorila sam prvi sastanak preko Đavolice. Bilo je uzbudljivo upoznati nekoga novog, iako taj sastanak nije doveo do veze, bila sam ponosna na sebe što sam napravila taj korak.

Što Tražim

Tražim partnera koji je iskren, strastven i otvoren za avanture. Nekoga tko voli prirodu, cijeni jednostavne trenutke i spreman je dijeliti život s nekim tko se bavi pomaganjem drugima. Želim vezu ispunjenu ljubavlju, razumijevanjem i zajedničkim rastom.

Savjet za Vas

Ako ste u sličnoj situaciji, sjetite se da je važno dati sebi priliku za ljubav. Nemojte se bojati napraviti prvi korak. Posjetite www.djavolica.com i možda ćete pronaći svoju sreću, baš kao što ja tražim svoju.


Odgovori

0