ISIDORA: Radim kao apotekarka, razvedena sam, imam 43 godine, upoznajmo se

Zdravo svima! Ja sam Isidora, imam 43 godine, razvedena sam i radim u apoteci. Kroz život sam prošla mnoge uspone i padove, ali sada sam spremna da otvorim novo poglavlje i pronađem nekoga posebnog s kim ću deliti budućnost.

Moj profesionalni život

Radim u apoteci i obožavam svoj posao. Pomaganje ljudima da se osećaju bolje i pružanje saveta o zdravlju me ispunjava. U svojoj profesiji pronalazim mnogo zadovoljstva jer je to način da doprinesem zajednici i budem korisna. Rad u apoteci je dinamičan i svaki dan donosi nove izazove i prilike za učenje.

Život nakon razvoda

Razvod je bio težak period za mene, ali me je naučio mnogo o sebi i svojim potrebama. Sada, kada su teške godine iza mene, osećam se jačom i spremnom za nove izazove. Naučila sam da cenim svaki trenutak i da verujem u novu ljubav i sreću.

Zašto tražim nekog posebnog?

Sada kada sam ponovo sama, spremna sam da upoznam nekoga ko će biti moj partner u pravom smislu te reči. Tražim osobu koja je iskrena, puna razumevanja i spremna za ozbiljnu vezu. Verujem da je život lepši kada se deli sa nekim ko deli iste vrednosti i ciljeve.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer mi pruža priliku da upoznam ljude koji su takođe spremni za ozbiljne veze. Na ovoj platformi mogu da budem svoja, da opušteno razgovaram i upoznajem nove ljude. Djavolica.com mi omogućava da proširim svoje vidike i pronađem nekoga ko će me zaista razumeti.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite da mi se pridružite na Djavolica.com, možete očekivati otvorenost, iskrenost i puno smeha. Volim da pričam o različitim temama – od svakodnevnog života i hobija do dubljih, životnih pitanja. Cenim kvalitetne razgovore i verujem da svako novo poznanstvo može doneti nešto posebno i dragoceno.

Dakle, ako tražite nekoga ko je prošao kroz životne izazove, ali i dalje veruje u ljubav i sreću, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam da čujem vašu priču!

S ljubavlju, Isidora

DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0