BARBARA: Imam 40 godina, rastavljena sam i usamljena, zovi me na +38**********

Pozdrav svima! Zovem se Barbara, živim u Splitu, razvedena sam i imam dvije prekrasne kćerke. Želim podijeliti svoju priču o ljubavi, razvodu i novim počecima. Nakon razvoda, dugo sam se osjećala usamljeno, ali sada sam spremna krenuti naprijed i ponovno otvoriti svoje srce.

Pronalaženje Sebe

Razvod je bio težak period u mom životu. Trebalo mi je dosta vremena da ponovno pronađem sebe i naučim kako biti sretna sama sa sobom. Počela sam se baviti aktivnostima koje sam ranije zanemarivala, poput joge i kuhanja. Uz podršku prijatelja i porodice, polako sam gradila novi život za sebe i svoje kćerke.

Spremnost za Novi Korak

Nakon godina usamljenosti, shvatila sam da je vrijeme da dam ljubavi još jednu šansu. “Usamljenost može biti teška, ali zaslužujem ponovno osjetiti ljubav i bliskost,” rekla sam sebi. Tako sam odlučila napraviti prvi korak prema upoznavanju novih ljudi.

Prvi Koraci u Svijet Upoznavanja

Sa dvije kćerke i dinamičnim životom u Splitu, svijet upoznavanja bio je izazovan. Internet i aplikacije za upoznavanje postali su uobičajeni načini za povezivanje s drugima. U početku me to plašilo, ali uz malo istraživanja i ohrabrenja prijatelja, odlučila sam pokušati.

Pronalaženje Prave Aplikacije

Provela sam neko vrijeme istražujući različite aplikacije za upoznavanje i na kraju sam otkrila stranicu www.djavolica.com. Ova platforma bila je savršena za mene jer je fokusirana na ljude mojih godina i one s ozbiljnim namjerama. “Bilo mi je važno pronaći stranicu gdje su ljudi iskreni i gdje traže pravu vezu,” pomislila sam.

Prvi Sastanak

Kada sam konačno skupila hrabrost dogovoriti prvi sastanak preko Đavolice, bila sam nervozna, ali i uzbuđena. “Bilo je kao da idem na prvi sastanak u srednjoj školi,” rekla sam kroz smijeh. Iako taj sastanak nije rezultirao vezom, bila sam ponosna na sebe što sam napravila taj korak.

Nastavak Putovanja

Svaki sastanak, svaki razgovor, svaka nova osoba koju upoznam preko Đavolice, dio je mog putovanja ka pronalaženju ljubavi. “Naučila sam mnogo o sebi tokom ovog procesa. Najvažnije je ostati otvorena i vjerovati da je prava osoba negdje tamo,” zaključila sam.

Moj Savjet

Za sve vas koji se nalazite u sličnoj situaciji, imam nekoliko savjeta: “Budite strpljivi sa sobom. Nemojte žuriti i slušajte svoje srce. Ljubav dolazi kada je najmanje očekujete, ali najvažnije je ostati vjerna sebi i svojim osjećanjima.”

3 thoughts on “BARBARA: Imam 40 godina, rastavljena sam i usamljena, zovi me na +38**********

 • Baki

  Hi 🙋‍♂️
  Želio bih te upoznati

 • dragan

  Iz varazdina sam 45 g

 • Ratimir Pleteš

  Pozdrav


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0