ELENA: Radim kao konobarica, tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu

Pozdrav svima,

Moje ime je Elena, i svakoga dana vas dočekujem s osmijehom na licu i ljubaznošću u srcu. Kao konobarica s 38 godina, posvećena sam pružanju najbolje usluge i stvaranju ugodne atmosfere za sve moje goste. Ali izvan radnog mjesta, tražim nešto više – tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu.

Rad u ugostiteljstvu naučio me mnogo toga o ljudima i životu. Shvatila sam vrijednost pažnje i ljubaznosti, te cijenim male geste koje čine razliku u životima drugih. Moja posvećenost i brižnost prema drugima odražavaju se i u mom privatnom životu, gdje se trudim biti podrška svojim prijateljima i obitelji.

Sa svojih 38 godina, osjećam se kao da sam na prekretnici u svom životu. Spremna sam otvoriti novo poglavlje i podijeliti ga s osobom koja cijeni jednostavnost i iskrenost. Tražim nekoga tko će mi biti partner u smijehu i suzama, netko tko će mi biti oslonac i podrška u dobru i zlu.

Možda moj posao često zahtijeva brzu akciju i multitasking, ali izvan radnog vremena, volim usporiti tempo života. Uživam u šetnjama prirodom, čitanju dobre knjige ili jednostavno opuštanju uz omiljeni film ili seriju. Biti konobarica možda je moj posao, ali biti partner i prijatelj je moje pravo pozvanje.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu s ženom koja će ti pružiti ljubav i podršku, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas život može odvesti.

S ljubavlju, Elena

10 thoughts on “ELENA: Radim kao konobarica, tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0