EMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 42 godine, neudata sam i usamljena

Pozdrav svima,

Ja sam Emina, 42-godišnja žena koja traži ljubav i prijateljstvo u svom novom domu u Austriji. Moji korijeni sežu do prekrasne Bosne, zemlje koja je uvijek bila moj dom i gdje sam stvorila mnoga nezaboravna sjećanja.

Kroz godine sam naučila cijeniti vrijednost obitelji, prijateljstva i jednostavnosti života. Moje srce i dalje kuca za Bosnu, ali sudbina me odvela u Austriju gdje sada živim i radim. Iako je moj životni put bio ispunjen izazovima i promjenama, uvijek sam ostala vjerna sebi i svojim vrijednostima.

U Austriji sam pronašla novu priliku za život, radeći predano i gradeći svoju budućnost. No, unatoč uspjehu na profesionalnom planu, osjećam usamljenost u svom srcu. Nedostaje mi toplina obiteljskih okupljanja i smijeh s prijateljima koji su uvijek bili moja podrška.

Iznad svega, tražim partnera koji će mi biti oslonac i podrška, netko tko će cijeniti moje korijene i tko će dijeliti moje vrijednosti. Osobu s kojom ću moći graditi zajedničku budućnost, punu ljubavi, razumijevanja i radosti.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i prijateljstvo mogu odvesti.

S ljubavlju, Emina

4 thoughts on “EMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 42 godine, neudata sam i usamljena

 • Smajil Hankic

  Draga gospodjo Emina,
  Tvoja ljubaznost i ljupkoscu se osjete, dajuci dojam dobre i veoma lijepo odgojeni osobe sto je danas rijetkost. Kao da te znam, iako te, vjerovatno, nikad u zivotu nikad nisam sreo, ali bih te rado upoznao.
  Svijet je mali, mozda te ove moje rijeci zaintrigiraju. Salzburg je lijep grad ali je u Bosni najbolje.
  Smajo

 • Goran

  Voleo bih da se upoznamo.

 • Srki

  Hello bejby mislim dijalog stobom bit ce uspjeh

 • Dalibor

  javi se


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0