HELENA: Imam 41 godinu, neudata sam, zivim i radim u Austriji

Pozdrav svima,

Ja sam Helena, 41-godišnja žena koja putuje kroz život između Hrvatske i Austrije, tragajući za istinskom ljubavlju i srećom. Iako sam rođena u prelijepoj Hrvatskoj, sada svoj dom nalazim u Austriji, gdje gradim svoju budućnost.

Kroz godine sam imala svoj udio u ljubavnim avanturama, ali nažalost, nijedna veza nije bila trajna. Iako su neki od tih odnosa završili neuspjehom, ja ne gubim nadu u ljubav. Vjerujem da svaki neuspjeh nosi sa sobom važnu lekciju i priprema nas za nešto bolje u budućnosti.

Moj život u Austriji pruža mi priliku za nova poznanstva i iskustva. Radim predano i uživam u istraživanju kulture i ljepote Austrije. Ipak, nedostaje mi netko s kim bih mogla dijeliti ove trenutke, netko tko će razumjeti moju ljubav prema Hrvatskoj i podržati me u mojim ciljevima.

Tražim partnera koji je spreman na avanturu ljubavi, netko tko cijeni iskrenost, predanost i otvorenost srca. Osobu s kojom ću moći dijeliti smijeh, tugu, ali i radost otkrivanja novih mjesta i ispunjenje životnih snova.

Dakle, ako si spreman za putovanje kroz ljubav sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas put ljubavi može odvesti.

S ljubavlju, Helena

One thought on “HELENA: Imam 41 godinu, neudata sam, zivim i radim u Austriji

  • Ratko

    Caooo


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0