PRIZNAO SAM ŽENI DA SAM OPSEDNUT DRUGOM! Izustio sam samo 3 reči i oprostila mi je sve

Dejvid (64) i Rut (58) danas pomažu parovima sa bračnim problemima, a nekada su bili na ivici razvoda. Sve se dogodilo kada je Dejvid upoznao jednu ženu na kursu. Nakon samo 20 minuta razgovora sa njom, nije mogao da obuzda osećanja. Naprotiv, postao je opsednut njome. “To nije bila normalna zaljubljenost, bilo je čudno i uznemirujuće. I pre sam bio zaljubljen, ali ovo je bilo drugačije. Od tada su prošle godine, izlečio sam se od toga”, izjavio je, piše Daily Star.

Odlučio je da sve prizna supruzi. “To je bilo u sklopu moje terapije. Bila je zgranuta kad je to čula”, rekao je Dejvid i istakao da jednostavno nije mogao da prestane da misli na drugu ženu. Tada je na internetu pronašao slična iskustva o “opsesivnoj ljubavi”. “Pomislio sam: ‘Isuse, ovo je upravo ono što ja doživljavam’. Nešto nije bilo u redu. Bio sam potpuno opsednut, a razgovarali smo samo 20 minuta”, ispričao je Dejvid i dodao:

“Stalno sam ponavljao svaku reč koju mi ​​je rekla, svaki najmanji gest. Čim bih se probudio, ponavljao bih u glavi šta bih mogao da joj kažem ako mi priđe. Bio bih oduševljen kad mi je odgovorila na mejl i potpuno potišten kad nije”, priznao je Dejvid, čija je supruga Rut terapeutkinja za parove. Priznao joj sve zbog toga što mu je bila potrebna pomoć. Kada joj je rekao: “Mi smo jači”, njegova supruga je znala da je reč o problemu, a ne o “uobičajenoj prevari”.

“Dejvid mi je rekao, a sve se to dogodilo pet dana nakon očeve sahrane. U to vreme sam bila u mukama velike žalosti, pa je moja prva reakcija bila: ‘Kako možeš da budeš tako prokleto glup?’. Tata mi je upravo preminuo, a suprug je pobegao u svet mašte. Odnos nam je bio loš, narednih godinu dana je bilo jako teško”, rekla je Rut i nakon godinu dana obavila ozbiljan razgovor sa Dejvidom.

“Dejvid mi se ipak poverio. Nedeljama je razmišljao o njoj, dan i noć. Gledao je forume na internetu o situaciji u kojoj se našao”, rekla je Rut koja je svom suprugu obećala da će ga podržati u svemu, ali samo ukoliko sam uspe da definiše sve emocije i zbunjenost. Dejvid je tražio terapeutske metode, a jedna je uključivala prekid kontakta sa drugom ženom. Tako je i uradio, obavestio ju je da prekida svaku komunikaciju sa njom. Dejvid i Rut danas pomažu parovima sa sličnim problemima u braku.

mondo.rs


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0