SIMONA: Radim kao medicinska sestra, imam 33 godine, neudata sam i usamljena

Zdravo svima! Ja sam Simona, imam 33 godine i radim kao medicinska sestra u bolnici. Moj posao je ispunjen izazovima, ali i velikim zadovoljstvom jer pomažem ljudima. Iako volim svoj posao, život u samostalnosti donosi svoje trenutke usamljenosti, i sada sam spremna da pronađem nekoga posebnog s kim ću dijeliti životne radosti i tuge.

Moj rad kao medicinska sestra

Radim kao medicinska sestra i ponosna sam na svoj posao. Briga o pacijentima, pružanje podrške i pomoć u njihovom oporavku su stvari koje me ispunjavaju. Svaki dan na poslu donosi nešto novo i priliku da učinim razliku u nečijem životu. U bolnici često vidim koliko je važno imati nekoga uz sebe, i to me dodatno motivira da pronađem vlastitu sreću.

Život u samostalnosti

Živim sama i iako cijenim svoju nezavisnost, osjećam da mi nešto nedostaje. Usamljeni trenuci su postali sve češći i shvatila sam da je vrijeme da otvorim svoje srce za nova poznanstva. Želim pronaći nekoga s kim ću dijeliti svakodnevne trenutke, razgovarati, smijati se i podržavati jedno drugo.

Zašto tražim nekoga posebnog?

Nakon godina posvećenih karijeri, želim pronaći nekoga tko će biti moj partner u svim životnim avanturama. Tražim osobu koja je iskrena, puna razumijevanja i spremna za ozbiljnu vezu. Vjerujem da je ljubav najljepša kada se dijeli i želim pronaći nekoga tko će me razumjeti i s kim ću izgraditi zajedničku budućnost.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer vjerujem da je to mjesto gdje mogu upoznati ljude sličnih interesa i vrijednosti. Ova platforma mi omogućava da se povežem s osobama koje su također u potrazi za ozbiljnom vezom. Na Djavolica.com mogu otvoreno razgovarati, upoznavati nove ljude i možda pronaći onu pravu osobu za mene.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite pridružiti mi se na Djavolica.com, možete očekivati iskrenost, toplinu i puno smijeha. Volim razgovarati o svom poslu, životu i različitim temama koje nas povezuju. Cijenim duboke razgovore i vjerujem da svako novo poznanstvo može donijeti nešto posebno i inspirativno. Radujem se prilici da podijelim svoje priče i čujem vaše.

Dakle, ako tražite nekoga tko je posvećen, voli pomagati drugima i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam čuti vašu priču!

S ljubavlju, Simona

DODAJ ME NA →→ PROFIL


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0