TAMARA: Razvedena sam, imam 39 godina, drzim prodavnicu, posalji mi poruku

Zdravo svima! Ja sam Tamara, imam 39 godina i vodim svoju prodavnicu. Strastvena sam u vezi s onim što radim i uživam u svakodnevnim izazovima vođenja vlastitog biznisa. Sada sam spremna upoznati nekoga posebnog s kim ću dijeliti svoje životne radosti i uspjehe.

Moj rad kao vlasnica prodavnice

Imam svoju prodavnicu u kojoj nudim pažljivo odabrane proizvode, od domaće radinosti do unikatnih poklona. Svaki dan u mojoj prodavnici je ispunjen novim susretima, kreativnim idejama i mogućnostima da pružim nešto jedinstveno svojim kupcima. Volim interakciju s ljudima i osjećaj zajedništva koji dolazi s vođenjem lokalnog biznisa.

Ljubav prema poslu i zajednici

Posao u mojoj prodavnici je više od posla – to je moj način da doprinesem zajednici. Uživam u organiziranju događaja, promocijama i saradnji s lokalnim proizvođačima. Volim osjećaj zajedništva i povezivanja s ljudima koji cijene kvalitetne, unikatne proizvode. Moj rad me ispunjava i donosi mi zadovoljstvo.

Zašto tražim nekoga posebnog?

Nakon godina posvećenih izgradnji svog biznisa, osjećam da je vrijeme da pronađem nekoga s kim ću dijeliti svoj život. Tražim osobu koja je iskrena, puna podrške i spremna za ozbiljnu vezu. Vjerujem da je ljubav najljepša kada se dijeli s nekim tko te razumije i podržava u svemu što radiš.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer vjerujem da je to mjesto gdje mogu upoznati ljude sličnih interesa i vrijednosti. Ova platforma mi omogućava da se povežem s osobama koje su također u potrazi za ozbiljnom vezom. Na Djavolica.com mogu otvoreno razgovarati, upoznavati nove ljude i možda pronaći onu pravu osobu za mene.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite pridružiti mi se na Djavolica.com, možete očekivati iskrenost, toplinu i puno smijeha. Volim razgovarati o svom poslu, životu i različitim temama koje nas povezuju. Cijenim duboke razgovore i vjerujem da svako novo poznanstvo može donijeti nešto posebno i inspirativno. Radujem se prilici da podijelim svoje priče i čujem vaše.

Dakle, ako tražite nekoga tko je posvećen, voli svoj posao i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam čuti vašu priču!

S ljubavlju, Tamara

DODAJ ME NA PROFIL


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0