Upoznajte me: Ja sam Paula Mikić

Ćao svima! Ja sam Paula Mikić, model sa 26 godina koja trenutno živi i radi u Italiji. Uživam u svetu mode, umetnosti i glamura, ali volim i jednostavne, svakodnevne trenutke koje donose radost i ispunjenje.

Moj život kao model

Radim kao model u Italiji, gde učestvujem u raznim modnim kampanjama, snimanjima i revijama. Posao modela mi omogućava da putujem, upoznajem nove ljude i izražavam se kroz različite stilove i estetike. Svaki dan je nova avantura i prilika da rastem i razvijam se u ovoj dinamičnoj industriji.

Život u Italiji

Život u Italiji je predivan i inspirativan. Od prelepih gradova i kulture, do ukusne hrane i predivnih pejzaža – Italija je zemlja koja me svakodnevno inspiriše. Uživan u istraživanju novih mesta, degustaciji italijanske kuhinje i upijanju bogate istorije i kulture ove prelepe zemlje.

Zašto Djavolica.com?

Pored užurbanog života modela, volim da provodim vreme na Djavolica.com. Ovo je mesto gde mogu da se opustim, upoznam nove ljude i razmenjujem iskustva. Djavolica.com mi omogućava da se povežem sa zanimljivim osobama iz celog sveta i da proširim svoj krug prijatelja.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite da mi se pridružite na Djavolica.com, možete očekivati iskrene i zanimljive razgovore. Volim da pričam o modi, putovanjima, italijanskoj kulturi, ali i o svakodnevnim temama koje nas sve povezuju. Uvek sam otvorena za nova poznanstva i verujem da svaka nova osoba može uneti nešto posebno i uzbudljivo u moj život.

Dakle, ako tražite nekoga ko je strastven u vezi sa svojim poslom, voli da se smeje, razgovara i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam da čujem vašu priču!

S ljubavlju, Paula Mikić


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0