MARINA: Imam 37 godina, neudata sam, radim kao racunovodja u Lidlu, ako si posten posalji mi poruku

Ćao svima! Ja sam Marina, imam 37 godina i radim kao računovođa u Lidlu. Trenutno sam neudata i spremna da upoznam nekoga posebnog sa kim ću deliti životne radosti i izazove. Moj posao, prijatelji i hobiji ispunjavaju moj život, ali verujem da prava ljubav može doneti dodatnu sreću i ispunjenje.

Moj rad kao računovođa

Radim kao računovođa u Lidlu i uživam u tome. Volim analitiku, brojeve i organizaciju – to je ono što me čini srećnom na profesionalnom planu. Moj posao je dinamičan i zahteva preciznost i posvećenost, što mi pruža osećaj postignuća svakog dana. U Lidlu sam našla sjajnu ekipu ljudi sa kojima rado sarađujem i učim svakodnevno.

Zašto tražim nekoga posebnog?

Iako sam ostvarena u karijeri i imam divne prijatelje, verujem da život postaje još lepši kada se deli sa nekim posebnim. Želim partnera koji će biti uz mene, sa kim ću deliti svakodnevne trenutke, putovanja, smeh i sve one male stvari koje život čine posebnim. Spremna sam za ozbiljnu vezu sa nekim ko deli slične vrednosti i životne ciljeve.

Zašto Djavolica.com?

Izabrala sam Djavolica.com jer mi omogućava da upoznam ljude koji su također u potrazi za ozbiljnom vezom. Ova platforma mi pruža sigurnost i priliku da se povežem sa osobama koje žele isto što i ja. Na Djavolica.com mogu opušteno da razgovaram, upoznajem nove ljude i možda pronađem onu pravu osobu za mene.

Šta možete očekivati od mene?

Ako odlučite da mi se pridružite na Djavolica.com, možete očekivati iskrenost, pozitivnu energiju i otvorenost za nova iskustva. Volim da razgovaram o raznim temama – od posla i svakodnevnog života do putovanja i hobija. Cenim iskrene razgovore i verujem da svako poznanstvo može doneti nešto posebno i značajno.

Dakle, ako tražite nekoga ko je posvećen, voli da se smeje i uživa u životu, pridružite mi se na Djavolica.com. Radujem se svakom novom poznanstvu i jedva čekam da čujem vašu priču!

S ljubavlju, Marina


DODAJ ME NA → PROFIL


Odgovori

0