MILJANA: Imam 43 godine, želim dopisivanje i upoznavanje, pošalji mi poruku na viberu

Pozdrav svima,

Ja sam Bojana, rođena 17. svibnja 1981. godine, i dolazim iz predivnog grada Splita, smještenog duž hrvatske obale. U 43. godini života, odlučila sam otvoriti ovo novo poglavlje u mom životu i istražiti mogućnosti upoznavanja s nekim posebnim.

Za one koji me ne poznaju, mogu vam reći da sam osoba koja voli život u svim njegovim bojama. S obzirom na to da sam odrasla uz prekrasno Jadransko more, ljubav prema prirodi i aktivnostima na otvorenom je sastavni dio mene. Biciklizam uz obalu, šetnje po šumama ili jednostavno uživanje u zalasku sunca na plaži su aktivnosti koje mi puno znače. Ako si netko tko dijeli ovu strast prema prirodi, definitivno bismo mogli imati puno toga zajedničkog!

Pored toga, ljubiteljka sam umjetnosti i kulture. Volim provoditi večeri u kazalištu ili galerijama, istražujući nove umjetničke izraze i inspiracije. Glazba je također važan dio mog života, volim širok raspon žanrova, od klasične glazbe do alternativnog rocka.

Kao osoba koja cijeni duboke razgovore, tražim nekoga s kime mogu dijeliti svoje misli i ideje. Iskrenost, otvorenost i empatija su kvalitete koje smatram ključnima u svakom odnosu.

U ovom trenutku mog života, tražim nekoga tko je spreman za ozbiljnu vezu, ali isto tako cijeni i spontanost i humor u životu. Nema ništa ljepše od osjećaja povezanosti s nekim tko te razumije i podržava u svakom trenutku.

Dakle, ako si osoba koja cijeni duboke razgovore, ljubav prema prirodi i umjetnosti te otvoren za nova iskustva, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti što budućnost donosi.

Srdačan pozdrav, Bojana

DODAJ ME NA → PROFIL

2 thoughts on “MILJANA: Imam 43 godine, želim dopisivanje i upoznavanje, pošalji mi poruku na viberu

  • Josip

    Zdravo Miljana,neobično ime imaš,zovem se Josip,naišao sam na tvoj oglas..moj broj mobitela je 0915800294,koristim i viber i whatsap,imam 33 godine ako si za razmjenu koje poruke tu sam

  • Hasan

    Čitao sam i na vaš profil kaže da možete da vas zovemo na na Viber Pošaljite mi broj telefona ja ću da vas zovem na Viber ili evo ti moj broj telefona 045 60 24 37 15 Možete da me nazovete na WhatsApp ili na Viber


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0