VESNA: Imam 47 godina, muz mi je umro pre 7 godina, spremna na novi pocetak

Ćao svima! Ja sam Vesna, imam 47 godina, i želim da podelim sa vama svoju priču o ljubavi, gubitku i novim počecima. Pre sedam godina izgubila sam muža, i od tada sam se suočavala sa mnogim izazovima. Usamljenost je bila moj verni saputnik, ali sada sam konačno spremna da otvorim svoje srce i napravim novi korak.

Povratak Sebi

Nakon smrti mog muža, trebalo mi je mnogo vremena da se ponovo pronađem. U početku je bilo veoma teško, ali kako su godine prolazile, naučila sam da se oslanjam na sebe i pronalazim radost u malim stvarima. Počela sam da se bavim vrtlarenjem i čitanjem, hobijima koje sam nekada volela. Uz podršku porodice i prijatelja, polako sam gradila novu svakodnevnicu.

Spremna za Novi Korak

Posle godina usamljenosti, shvatila sam da je vreme da dam ljubavi još jednu šansu. “Usamljenost može biti teška, ali zaslužujem još jednom da osetim ljubav i bliskost,” rekla sam sebi. Tako sam odlučila da napravim prvi korak ka upoznavanju novih ljudi.

Prvi Koraci u Svijet Upoznavanja

Sa 47 godina, svet upoznavanja je mnogo drugačiji nego ranije. Internet i aplikacije za upoznavanje su postali uobičajeni načini za povezivanje sa drugima. U početku me je to plašilo, ali uz malo istraživanja i ohrabrenja od prijatelja, odlučila sam da pokušam.

Pronalaženje Prave Aplikacije

Provela sam neko vreme istražujući različite aplikacije za upoznavanje i na kraju sam otkrila sajt www.djavolica.com. Ova platforma je bila savršena za mene, jer je fokusirana na ljude mojih godina i one sa ozbiljnim namerama. “Bilo je važno da nađem sajt gde su ljudi iskreni i gde traže pravu vezu,” pomislila sam.

Prvi Sastanak

Kada sam konačno skupila hrabrost da dogovorim prvi sastanak preko Đavolice, bila sam nervozna, ali i uzbuđena. “Bilo je kao da idem na prvi sastanak u srednjoj školi,” rekla sam kroz smeh. Iako taj sastanak nije rezultirao vezom, bila sam ponosna na sebe što sam napravila taj korak.

Nastavak Putovanja

Svaki sastanak, svaki razgovor, svaka nova osoba koju upoznam preko Đavolice, deo je mog putovanja ka pronalaženju ljubavi. “Naučila sam mnogo o sebi tokom ovog procesa. Najvažnije je da ostanem otvorena i verujem da je prava osoba negde tamo,” zaključila sam.

Moj Savet

Za sve vas koji se nalazite u sličnoj situaciji, imam nekoliko saveta: “Budite strpljivi sa sobom. Nemojte žuriti i slušajte svoje srce. Ljubav dolazi kada najmanje očekujete, ali najvažnije je da ostanete verni sebi i svojim osećanjima.”

DODAJ ME NA → PROFIL

5 thoughts on “VESNA: Imam 47 godina, muz mi je umro pre 7 godina, spremna na novi pocetak

 • Thor

  Ljepa

 • Muhamed Pivic

  Pozdrav vesna javi mi se na Facebook

 • Lazar

  Vesna,
  Javi se za ozbiljno poznanstvo.
  Zivim i radim vec godinama u Italiji
  Imam preko 55 god.
  Pozdrav

 • zlatimir Marinkovic

  cao vesna rado bi prihvatio vasu objavu ali kao iskren posten i veran covek nemam ja sanse kod vas lepotice a rado bivam ponudio moje verno srce a ako vi nemate nista protiv nacionalnosti i sto sam ja neka vrsta romske nacionalnosti vi se javite na mesenger za daljno upoznavanje zvala u napred od❤️🌹🌹🌹

 • Joca

  Ćao Vesna.Ovde Joca.Kako si?.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0